Het basisonderwijs

Nieuws

   

Multimedia

Juist bij kinderen in het basisonderwijs werkt visuele en auditieve educatie erg effectief.

Junior Winkler Prins online bevat vele foto's en illustraties en zorgvuldig geselecteerde video's en animaties waarmee kinderen aangesproken worden op een manier die beklijft. Groot voordeel is dat de video's en geluidsfragmenten rechtstreeks bij het bronartikel staan, altijd relevant en zo gevonden. De vormgeving past bij de belevingswereld van deze leeftijd en nodigt uit om verder te bladeren. Alle multimedia is via digibord klassikaal te tonen.

Studie Winkler Prins online gaat nog een stapje verder. Met nog eens 1500 foto's en illustraties en 150 filmpjes en animaties, worden de leerlingen extra geprikkeld. Studie Winkler Prins nodigt uit tot individueel gebruik. Nog nooit was huiswerk maken of een werkstuk voorbereiden zo leuk. Bovendien heeft deze versie een statistiekmodule. Een waardevol middel waarmee leerlingen eenvoudig kerngegevens van landen kunnen vergelijken om deze direct te verwerken in een grafiek.

    KernwaardenHighlights

Multimedia


  Juist bij kinderen in het basisonderwijs werkt visuele en auditieve educatie erg effectief.
>> Lees verder

Interactieve atlas


  De interactieve atlas van Winkler Prins online toont hoezeer het onderwijs is geëvolueerd sinds de tijd van de oude vertrouwde wandkaart.
>> Lees verder

Voor verschillende leeftijden


  Winkler Prins online heeft drie verschillende versies ontwikkeld, die de verschillende leeftijdsgroepen op maat bedienen.
>> Lees verder

Extra bron voor digibord


  Winkler Prins online en digibord: een inspirerende combinatie
>> Lees verder
 

>> disclaimer   >> colofon   >> privacy   >> over ons   >> contact   >> helpdesk
Winkler Prins is onderdeel van Uitgeverij Unieboek Het Spectrum bv